Saturday, April 27, 2013

Oke. Well, DONE.


Assalamua'laikum.

Sebelum tuh, let me besar-2 kan dua bijik mata ni! Hoihmai...LETIH betul nak siapkan belog baru ni! = ='
Freakin'ly say, KALAU org lain nak SURUH tolong buatkan, erk, think twice kot? Haha, search ni, search tu, edit ni edit tu, post ni post tu...


Berapa JAM(s) dah hbs kat meng'create' belog nie. Kalau buat benda lain lagi berfaedh tahu! 
Mata, otak and tgn dak lah sengal-2 sakit-2. HAHA. oke.

Tapi, akhirnya berjaya jugak siapkan belog ni. Walaupom tak secantik yg lain, Oke lah ni. Bersyukur n beri pujian kpd diri anda krn telah melahirkan blog sePINK begini! Haha.

Start kenal dunia blog ni since 2010, dah ada BLOG yg dulu tp ats sbb tertentu, decided create yg baru and baibai kat blog lama. so, *wave hands* blog tu mmg ramai follower tp, tak pe lah.






Mcm ni lah KOT keadaan I lepas melahirkan belog ni. I need some, no A LOT of refreshment lepas entry nih! 



Nak tahu bakpa decided nak buat belog baru?
Terpengaruh ngan budak(s) hop ada belogs. HAHA. oke. what the? Best jep tengok jejari mulus dieowng menari atas keyboard. :P Terbayang time I dulu yg actif dlm blog ni.


So, nothing much to say.
Just tengah nak menyiapkan entry nie, tunggu PPUM's punya's result and maybe do some research for the Iv. InsyAllah.







comel je dia ni kan? This is the TRUE kiyomi. Lol!


Last but not least, Take away this starfish away from Bikini Bottom. He's sooooo.....*I'm speechless* HAHA










1 comment:

  1. hye hye. came here. comel blogg. huhu.
    dok lawang laa ambe.

    ReplyDelete